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Physical and Mechanical Properties of Local Styrax Woods from North Tapanuli in Indonesia
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2016 .01
국내산 마 품종별 이화학적 성분 및 항산화 활성
동아시아식생활학회지
2015 .10
Measurement of Molecular Weights of Melamine-Urea-Formaldehyde Resins and Their Influences to Properties of Medium Density Fiberboards
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2016 .01
히비스커스 찻잎의 원산지 별 항산화 물질과 항산화능 간의 상관관계 분석
동아시아식생활학회지
2018 .02
시판막장의 품질 특성 및 항산화성
한국식품조리과학회지
2015 .01
UV Resin 경화 특성 연구
한국분석과학회 학술대회
2016 .11
Antioxidative Activity of Gallic Acid Derivatives
Quantitative Bio-Science
2016 .11
가역성이 우수한 도자기 복원용 Urethane resin의 개발 및 물성에 대한 연구
보존과학회지
2015 .01
해당화(Rosa rugosa Thunb.) 부위별 열수추출물의 항산화 활성 분석
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2018 .01
Effect of Synthesis Method and Melamine Content of Melamine-Urea-Formaldehyde Resins on Bond-Line Features in Plywood
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2019 .01
원목재배 표고버섯 물추출물의 항산화 특성
한국균학회지
2018 .01
Effect of Panel Density and Resin Content on Properties of Medium Density Fiberboard
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2017 .01
참나무 수종별 톱밥재배에 따른 표고의 항산화 특성
한국균학회지
2017 .01
한국에서 재배한 설향 및 장희 딸기의 성숙도별 일반 품질 및 항산화능 분석
동아시아식생활학회지
2016 .02
Analysis and antioxidant activity of volatile constituents isolated from plants
한국분석과학회 학술대회
2016 .05
Comparison of Total Polyphenol, Total Flavonoid Content and Antioxidant Activity of Codonopsis lanceolata Extracts Stored at Different Temperatures and for Different Durations
한국지역사회생활과학회지
2018 .08
Kerfless Wafering for Silicon Using Epoxy Resin
한국진공학회 학술발표회초록집
2015 .02
Heat deflection of resins present in food at various oven temperature
한국분석과학회 학술대회
2024 .11
In Vivo/In Vitro Properties of Novel Antioxidant Peptide from Pinctada fucata
Journal of Microbiology and Biotechnology
2021 .01
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