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Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Antioxidant Activity of Novel Casein- Derived Peptides with Microbial Proteases as Characterized via Keap1-Nrf2 Pathway in HepG2 Cells
Journal of Microbiology and Biotechnology
2021 .08
Antioxidant and Anti-Inflammatory Effects of NCW Peptide from Clam Worm (Marphysa sanguinea)
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
Antimicrobial and Antioxidant Peptide from Bacillus Strain CBS73 Isolated from Korean Food
조선자연과학논문집
2017 .01
한국에서 재배한 설향 및 장희 딸기의 성숙도별 일반 품질 및 항산화능 분석
동아시아식생활학회지
2016 .02
Antioxidant Activity of the Kombucha
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .10
Characterization, Antioxidant Capacity and Protective Effect of Peptides from Cordyceps militaris Cultivated with Tussah Pupa on Oxidative Injured HepG2 Cells
Journal of Microbiology and Biotechnology
2024 .05
Analysis and antioxidant activity of volatile constituents isolated from plants
한국분석과학회 학술대회
2016 .05
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Plum-fortified Yakju
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .05
국내산 아로니아 열매 추출물의 항산화 활성 및 A549 세포에 대한 세포독성 연구
동아시아식생활학회지
2021 .06
Antioxidative Activity of Gallic Acid Derivatives
Quantitative Bio-Science
2016 .11
시판막장의 품질 특성 및 항산화성
한국식품조리과학회지
2015 .01
할미밀망 에탄올 추출물의 항산화 및 항염증 활성 평가
대한임상검사과학회지
2021 .01
항균 펩타이드 Ab4-3의 항염증 및 항산화 활성 스크리닝
한국생활과학회 학술대회논문집
2023 .05
참나무 수종별 톱밥재배에 따른 표고의 항산화 특성
한국균학회지
2017 .01
Antioxidant effects of kimchi supplemented with black raspberry during fermentation protect against liver cirrhosis-induced oxidative stress in rats
Nutrition Research and Practice
2019 .04
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Nutrition Research and Practice
2019 .04
Antibacterial and Anti-inflammatory Activities of CMA3 Peptide with Low Cytotoxicity in Escherichia coli
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Characterization of an antioxidant peptide from katsuobushi (dried bonito) protein hydrolysates
한국해양바이오학회지
2015 .06
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