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Sensory Attributes of Market Milk, Yogurt, and Kefir Supplemented with Various Concentrations of Aronia melanocarpa (black chokeberry) Powder: A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
Nutritional Effects and Antimicrobial Activity of Kefir (Grains)
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2018 .01
Kefir를 이용하여 다양한 Cancer 생성 예방 및 치료에 관한 연구
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
WSN 시스템을 사용한 누에 사육환경 정보에 대한 모니터링 시스템의 구현
한국지식정보기술학회 논문지
2020 .01
Sensory Profiles of Dairy Products Supplemented with Hibiscus sabdariffa Linnaeus (Roselle) Powder: A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
Sensory Image
International Digital Design Invitation Exhibition
2016 .05
Preparation of Bioactive Kefir with Added Flaxseed (Linum usitatissimum L.) Extract
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
[국립기상과학원 응용기상연구과] LDAPS-MORUSES 입력자료 생성 및 구동방법
국립중앙도서관 연계자료
2018 .01
Organoleptic Evaluation of the High-Protein Yoghurt containing the Edible Insect Oxya chinensis sinuosa (Grasshopper): A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
Exploring Coffee Shop Environment Design Through the Lens of User's Five-Sensory Experience
아시아태평양융합연구교류논문지
2024 .02
A Study on SAFETY Vegetable Protein Intake from Fat and Cholesterol
International Journal of Crisis & Safety
2021 .09
지적 장애인의 감각처리능력에 관한 연구
한국콘텐츠학회논문지
2017 .10
Organoleptic Profiles of Kefir and Yogurt Supplemented with Various Concentrations of Mentha piperita's (Peppermint) Oil: A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
The Effects of Social Comparison in Social Media on High Intensity Sensory Consumption
한국HCI학회 논문지
2021 .03
스페셜티 커피 아로마·플레이버를 위한 센서리 렉시콘 체계화 연구
한국웰니스학회지
2020 .08
Evaluation and Determination of Lactase Activity on Various Lactic Acid Bacteria isolated from Kefir by using HPLC
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
Organoleptic Characteristics of Dairy Products Supplemented with Raphanus raphanistrum subsp. sativus (radish) Powder: A Preliminary Study on Efficacy against Diabetes
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
한국형 단백질 바 개발을 위한 탐색적 연구 : 한국과 미국의 시판 단백질 바의 라벨 분석을 중심으로
한국콘텐츠학회논문지
2018 .03
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