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한국식품과학회지
2016 .06
Determination of the Effect of Feeding Different Sodium Chloride Regimes on Growth Performance, Viscera Organ Weights and Meat Quality Parameters of Broilers from Hatch to 35 Days of Age
한국가금학회지
2020 .06
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
NaCl 첨가량에 따른 돈육 유화물의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2016 .04
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Soil Metabolism of [14C]MRC-04 under Aerobic and Aerobic Flooded and Anaerobic Conditions
농약과학회지
2020 .09
식육추출가공품 중 갈비탕에서의 Staphylococcus aureus 성장예측모델 개발
한국식품과학회지
2017 .06
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
시중 유통판매 중인 편육에서의 Staphylococcus aureus 성장예측모델 개발
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
NaCl처리에 따른 한국 자생 개정향풀의 유리아미노산 및 항산화 성분 분석
농업생명환경연구
2021 .12
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
Kinetic Behavior of Salmonella on Low NaNO<sub>2</sub> Sausages during Aerobic and Vacuum Storage
한국축산식품학회지
2016 .01
Development of Alternative Meat Using Domestic Agricultural Products and Utilization of Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Molecular Typing and Antimicrobial Susceptibility of Staphylococcus aureus Strains Isolated from Raw Milk, Cheese, Minced Meat, and Chicken Meat Samples
한국축산식품학회지
2017 .01
Development of functional processed meat containing honeybee products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
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