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Assessment of the Microbial Level for Livestock Products in Retail Meat Shops Implementing HACCP System
한국축산식품학회지
2016 .01
Identification of Pork Adulteration in Processed Meat Products Using the Developed Mitochondrial DNA-Based Primers
한국축산식품학회지
2017 .01
Vitamin B12 Content of Korean Beef, Pork, and Chicken Cuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical and Microbial Characteristics of Kimchi Supplemented with Pork Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
HACCP 인증 현황 및 발전방안
식품과학과 산업
2021 .06
스마트 HACCP 효과 분석 모델 개발
식품과학과 산업
2021 .09
Inhibiting the Growth of Escherichia coli O157:H7 in Beef, Pork, and Chicken Meat using a Bacteriophage
한국축산식품학회지
2016 .01
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
HACCP의 연구동향
식품과학과 산업
2021 .06
Study on the Release of Beef-like Flavor Compounds in Plant-based Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
축산 농가 HACCP 심사 분석과 개선
한국유기농업학회지
2017 .01
마른김(Pyropia spp.) 가공 공정 경과에 따른 미생물 오염도 분석
한국수산과학회지
2018 .02
HACCP 의무적용 식품 및 소규모 HACCP 제도 개선방안
식품과학과 산업
2022 .09
Effect of dietary complex plant and mineral extracts on meat quality in pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내 중소규모 목장형 유가공장의 HACCP 적용 시 문제점 분석 및 개선방안 제안
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Exploring the multifaceted factors affecting pork meat quality
한국축산학회지
2024 .09
Smart HACCP Application Examples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cholesterol Content in Different Parts of Beef Meat in South Korea (2018)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Contamination Level of Hygiene Indicator and Prevalence of Foodborne Pathogens in Retail Beef in Parallel with Market Factor
한국축산식품학회지
2018 .01
축산물 HACCP의 현황
축산식품과학과 산업
2016 .01
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