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Monitoring of the Contamination Levels of Foodborne pathogens in Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Dynamic Models to Control Foodborne Pathogens in Food Service
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국내 생산단계 농산물의 미생물학적 안전성 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Monitoring of Microbial Contaminants of Beef, Pork, and Chicken in HACCP Implemented Meat Processing Plants of Korea
한국축산식품학회지
2018 .01
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Cholesterol Content in Different Parts of Beef Meat in South Korea (2018)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Assessment of the Microbial Level for Livestock Products in Retail Meat Shops Implementing HACCP System
한국축산식품학회지
2016 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
겨울철 동남권 전통시장에서 판매되는 조개젓갈의 미생물학적 오염도 조사
수산해양교육연구
2025 .04
Detection of Foodborne Pathogens and Mycotoxins in Eggs and Chicken Feeds from Farms to Retail Markets
한국축산식품학회지
2016 .01
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Evaluation of Microbiological Contamination and Physicochemical Characteristics of Seasoned Jerky at Retail Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Study on the Release of Beef-like Flavor Compounds in Plant-based Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
Factors Affecting the Inactivation of Foodborne Pathogens by High-Pressure Processing (HPP) and Its Mechanistic Insights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Application of Electron-Beam Irradiation Combined with Aging for Improvement of Microbiological and Physicochemical Quality of Beef Loin
한국축산식품학회지
2016 .01
Field Study on Major Foodborne Bacteria at the Fruit Juice Processing Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
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