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Buffering Capacity as a Composition Predictor of Powdered Dairy Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
쌀가루 및 팽화미분을 첨가한 요구르트와 요구르트 아이스크림의 특성
산업식품공학
2018 .01
Fermentation properties of yoghurt supplemented with vitamin tree(Hippophae rhamnoides L.) fruit powder
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
Study of Buffer Substitution Using Inhibitory Compound CaCO₃ in Enzymatic Hydrolysis of Paper Mill Waste Fines
펄프·종이기술
2018 .04
광교신도시 완충녹지의 입지와 이용만족도 연구
환경복원녹화
2017 .01
완충공간의 설치가 이유자돈사 온·습도변화 및 자돈 폐사율에 미치는 영향
한국축산시설환경학회지
2015 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies adding Whey Protein Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Starter and Green Tea Powder on Fermentation Quality of Low-sodium Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant, antibacterial, and antiinflammatory effects of yoghurt made with vitamin tree (Hippophae rhamnoides L.) fruit powder
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
Forecasting the consumption of dairy products in Korea using growth models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
제지공정에서 발생하는 폐섬유를 이용한 당화공정의 수율 향상과 비용 절감을 위한 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
Chemical and Organoleptic Properties of Some Dairy Products Supplemented with Various Concentration of Propolis: A Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
The Impact of Proteolytic Pork Hydrolysate on Microbial, Flavor and Free Amino Acids Compounds of Yogurt
한국축산식품학회지
2016 .01
Particle surface modification of whey protein isolate powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Exploring Quality Issues of Dairy Supply Chain and Proposing IOT-enabled Tracking Systems in Developing Country
Agribusiness and information management : AIM
2017 .01
도로변 완충녹지의 식재구조에 따른 초미세먼지(PM<sub>2.5</sub>)농도 저감효과 연구 - 서울 송파구 완충녹지를 대상으로 -
한국조경학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
동애등에 유충 분말을 첨가한 유화형 닭가슴살 소시지의 이화학적 특성 및 항산화 활성
산업식품공학
2022 .08
Effect of Black Rice Powder Levels on Quality Properties of Emulsion-type Sausage
한국축산식품학회지
2016 .01
IDF 글로벌 낙농 컨퍼런스 2021
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
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