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Detection of off-flavor causing substances in pork by GC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes in Sensory Compounds during Dry Aging of Pork Cuts
Food science of animal resources
2019 .01
Pattern analysis of pork off-flavor by electronic nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Screening of Probiotic Strains Isolated from Commercial Yoghurts for Application to Infant Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Manufacture of Plain Type Yoghurt with Garlic Allicin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
콩 품종에 따른 발효물의 아미노산과 향기성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
충북지역 된장의 발효기간 중 이화학적 품질 및 향기 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Manufacture of Plain Type Yoghurt with Puer Tea Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Free Amino Acids and Flavor Characteristics of Low-Salt Doenjang Using Fermented Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Natural Flavoring Materials Using Traditional Korean Sauces and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fermentation properties of yoghurt supplemented with vitamin tree(Hippophae rhamnoides L.) fruit powder
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Supplementation of Pork Patties with Bovine Plasma Protein Hydrolysates Augments Antioxidant Properties and Improves Quality
한국축산식품학회지
2016 .01
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
청국장과 된장의 휘발성 향기성분 데이터베이스
식품과학과 산업
2017 .12
Analysis on difference of consumer’s evaluation on visual features of pork cuts
한국축산학회지
2021 .01
Processing optimization of antioxidative aroase AP-10 hydrolysates prepared from skipjack tuna Katsuwonus pelamis roe concentrate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Effects of amino acid composition in pig diet on odorous compounds and microbial characteristics of swine excreta
한국축산학회지
2017 .01
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