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Determination of Nucleotide in Dairy Products by Using HPLC-DAD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Prevalence of Tick-Borne Virus in Meat and Dairy Products from 2021 to 2022
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
IDF 글로벌 낙농 컨퍼런스 2021
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
베트남 유제품시장의 시장접근전략 및 경제효과 분석
한국국제농업개발학회지
2023 .03
육우 비선호부위를 활용한 재구성육제품의 품질특성
동물생명과학연구
2015 .06
Exploring Quality Issues of Dairy Supply Chain and Proposing IOT-enabled Tracking Systems in Developing Country
Agribusiness and information management : AIM
2017 .01
Dairy Product Consumption and Type 2 Diabetes among Korean Adults: A Prospective Cohort Study Based on the Health Examinees (HEXA) Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Breeding of New Strawberry for Dairy Processing
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Survey of Dairy Products Consumption Behavior of Modern Korean Seniors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Retraction Note to: Effect of High Pressure Homogenization on the Physicochemical Properties of Natural Plant-based Model Emulsion Applicable for Dairy Products
한국축산식품학회지
2016 .01
유제품 중 식중독균 안전관리기술
축산식품과학과 산업
2019 .01
Buffering Capacity of Dairy Powders and Their Effect on Yoghurt Quality
한국축산식품학회지
2018 .01
Measurement of greenhouse gas emissions from a dairy cattle barn in Korea
한국축산학회지
2023 .03
Comparative Detection of Realtime Reverse Transcription Polymerase Chain Reaction for Monitoring West Nile Virus in Meat and Dairy Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
우유에 관한 모든 것: 1927년 발간된 자료를 바탕으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
국내 저지종 생산 우유로 제조한 유제품의 품질특성
축산식품과학과 산업
2019 .01
유제품의 치매 및 인지기능 저하 예방 효과
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
원통형 처리 용기를 이용한 후추의 광펄스 살균 효과
산업식품공학
2018 .01
Intake of Animal Source Foods in Relation to Risk of Metabolic Syndrome
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
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