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2009 .01
전자스핀공명에 의한 담배연기 중 자유라디칼 측정
한국연초학회지
2007 .01
Evaluation of Differnet Methods of Antioxidant Measurement
Food Science and Biotechnology
2007 .04
담배 Mainstream Smoke중 Semi-volatile 화합물 연구
한국연초학회지
1998 .01
담배주류연의 세포독성에 대한 담배필터의 영향
한국연초학회지
2005 .01
Screening for Plants to Suppress Oxidation of Pulmonary Microsome Exposed to Cigarette Smoke
Food Science and Biotechnology
1999 .08
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Food Antioxidants
Food Science and Biotechnology
1993 .06
A Mixture of Curcumin, Vitamin C, and E Prolongs the Antioxidant Effect to Beyond That of Each Component Alone in Vivo
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Evaluation of Antioxidants and Antioxidant Activity in Various Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
CIGARETTE PAPER : A useful tool for the design of a cigarette
한국연초학회 학술발표회
2002 .01
[P8-80] Analysis of antioxidant components of some by-products of rice milling and their antioxidant activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-02] LDL oxidation, total radical trapping antioxidant potential and plasma antioxidant vitamin systems in obese school children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
What's Hoffmann's List Compounds in Cigarette Smoke!
한국연초학회 학술발표회
2004 .01
Antioxidant and Free Radical Scavenging Activity of Different Fractions from Hawthorn Fruit
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
The effect of some additives on the formation of cigarette smoke
한국연초학회 학술발표회
2005 .01
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of The Fermented Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
매질(matrix)에 따른 지방산화 및 산화방지능 메커니즘
식품과학과 산업
2018 .06
Changes of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Brown Rice at Different Heat Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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