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이용수
Abstract
서론
본론
결론
참고문헌
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Dynamic Models to Control Foodborne Pathogens in Food Service
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Passion Fruits with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Apple Mango with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
저선량 60Co감마선 조사 후 생산된 둥근전복(Haliotis discus discus)치패의 초기성장 변화에 관한 연구
한국수산과학회지
2015 .04
Cold Pasteurization of Prepackaged Foods Using Ionizing Energies for Improving Food Safety and Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Gamma-ray Irradiation in Plant Morphology of Hydrangea macrophylla
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
우유와 유제품의 살균기술
식품과학과 산업
2020 .09
Food irradiation technology: Prospects and future applications
Food Science and Preservation
2022 .12
Effects of Low-dose X-ray Irradiation on Antioxidant Activity of Imported-Navel Oranges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Selection of Variant Lines on Rose Cultivar ‘Glory Heart’ with Vigorous Growth by Radiation-Ray Irradiation
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Mutation Breeding Using Gamma Irradiation in the Development of Ornamental Plants: A Review
화훼연구
2020 .01
Evaluation of Capsanthin, Total Phenols and Antioxidant Properties in Red Pepper (Capsicum annum L.) Powders as Affected by Variable Dose Rates of Electron Beam and Gamma Ray Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Gamma-ray Irradiation on Radio Sensitivity in Cnidium officinale
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Effects of Gamma-ray Irradiation on One-year-old Ginseng in Panax ginseng C. A. Meyer
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Effects of Gamma-ray Irradiation on Somatic Embryo in Panax ginseng C. A. Meyer
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
침수 지류문화재의 감마선 처리에 따른 색도 변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Monitoring of the Contamination Levels of Foodborne pathogens in Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Genotoxicity Test of Balanced Nutritional Food for Patients Pasteurized by Gamma-rays
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
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