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Dynamic Models to Control Foodborne Pathogens in Food Service
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Contamination Level of Hygiene Indicator and Prevalence of Foodborne Pathogens in Retail Beef in Parallel with Market Factor
한국축산식품학회지
2018 .01
유제품 중 식중독균 안전관리기술
축산식품과학과 산업
2019 .01
Identification of Microbial Communities focused on Foodborne Pathogens in Kimchi Manufacturing Process using Culture Independent and Dependent Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 생산단계 농산물의 미생물학적 안전성 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Monitoring of Pesticide Residues in Agricultural Products in the Southern Area of Seoul in 2016
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Survey and analysis of a Radioactive Contamination in Fishery Products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Monitoring of 510 Pesticide Residues in Agricultural Products by QuEChERS method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Enzymatic Time Temperature Integrator (TTI) for Safety Management of Foodborne Bacterial Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
식중독 사고 발생과 식품 안전 관련 검색어 빈도와의 상관성 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Detection of Foodborne Pathogens and Mycotoxins in Eggs and Chicken Feeds from Farms to Retail Markets
한국축산식품학회지
2016 .01
Factors Affecting the Inactivation of Foodborne Pathogens by High-Pressure Processing (HPP) and Its Mechanistic Insights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization of the Bacterial Susceptibility of Foodborne and Waterborne Pathogens under Sub-lethal Heat, Acid, and Oxidative Stress Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Bactericidal effect of Electrolyzed Activated Water (EAW) on Foodborne Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전처리 농산물의 유통 경로에 따른 미생물학적 오염도 조사
한국식품영양과학회지
2023 .03
Microbiological Contamination Levels of Dried Laver and Marine Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Improvement of Agricultural Products Using High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antimicrobial properties of extracellular vesicles derived from heterofermentative lactic acid bacteria against foodborne pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Survey on Heavy Metal Contents of Agricultural Products in Busan (2023)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Use of Electric Discharge Technology for Pretreatment of Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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