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Rationally Selected Probiotics for Hyper-Immune Disorders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Probiotic 미생물 검사에 사용되는 다양한 방법들에 대한 현황과 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Development of Next-Generation Probiotics and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Benefits of probiotics on mental health: Evidence in depression, anxiety, and cognitive function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Isolation and characterization of candidate probiotics from fisheries products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Probiotics: Past, present, and future perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Probiotics: The Next Dietary Strategy against Brain Aging
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Establishment of a Public Probiotics Bank and Case Studies for Supporting Industrialization: Development of a Obesity Improvement Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Probiotics and skin health: Use of 3-strain probiotic blend in children and adolescents with atopic dermatitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Probiotics on Digestive Functions, Immune Parameters, and Antioxidant System in Chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
국내외 프로바이오틱스 제품 개발 현황
식품과학과 산업
2019 .09
A Multi-Strain Probiotic Formulation Attenuates Immune-Mediated Inflammatory Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Exploring probiotics as a modulator of immune function and gut microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Investigation of the impact of multi-strain probiotics containing Saccharomyces cerevisiae on porcine production
한국축산학회지
2024 .09
Probiotics as Functional Foods: Application and Clinical Trials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
In Vitro Functional Evaluation of Immune-Enhancing Probiotics from Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Investigation of Probiotics Content in Distribution Health Functional Foods and a Study on Changes in the Storage Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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