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Changes in Avenanthramides content of oat ( Avena sativa L.) depending on various conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Osteoblast Differentiation Effects of Two New Secondary Metabolites Isolated from Avena sativa L. (Oat) Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of organic acid salts treatment on Hydrophilic concentration in oat (Avena sativa. L) seedlings: development of a potent functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Mode of Action of Water Soluble β-Glucan from Oat (Avena sativa) on Calorie Restriction Effect in-vitro and in-vivo Animal Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Inhibitory effect of avenacoside A of oat (Avena Sativa L.) bran ethanol extract on survival of pancreatic cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내 쌀귀리 첨가 밥의 이화학적 특성 및 항산화활성
산업식품공학
2016 .01
Minerals and β-Glucan Contents of Hullness and Coverd Korean Oat (Avena sativa L.) Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Elucidation and Isolation of Glycosylated Flavonoids and Steroidal Saponins from Oat (Avena sativa. L) Seedlings and Inhibition of Osteoclast Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Influences of Pretreatments on Functional Components and Antioxidant Activities of Oat Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of the light quality and quantity for the sprout growth of oat and wheat under the Smart-farming condition
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Crop Sprouts: A Rich Source of Bioactive Metabolites
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of solid-phase Lactobacillus fermentation conditions to increase γ-aminobutyric acid (GABA) content in Oryza sativa, Avena sativa, Cicer arietinum, red and brown Lens culinaris
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Anti-Inflammatory Effect of Avena sativa L. and Phaseolus radiatus L. in LPS-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
소면적 작물 귀리(Avena sativa) 중 Cyantriniliprole의 잔류특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
The analysis of oat chemical properties using visible-near infrared spectroscopy
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
주요영양성분과 농업적 특성 분석을 통한 한중일 귀리(Avena sativa L.) 유전자원의 원산지별 다양성 비교
한국육종학회지
2019 .01
Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 육성 쌀귀리 품종의 이화학 특성 및 베타글루칸 함량
한국식품과학회지
2017 .02
Effect of Steeping Conditions on Growth and Bioactive Compounds of Barley and Wheat Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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