개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
Changes in Vitamin K Contents in Chicken By-Products by Different Cooking Methods
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Changes in Fat-Soluble Components (Fatty Acids, Vitamin A, and Vitamin E) of Different Parts of Chicken by Different Cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A Comparison of the Essential Amino Acid Content and the Retention Rate by Chicken Part according to Different Cooking Methods
한국축산식품학회지
2017 .01
Comparison on vitamin B₂ contents according to the cooking methods in green onions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of vitamin B₁ and B₃ contents according to the different cooking method in button mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in Vitamin K Contents of Several Vegetables by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
조리방법에 따른 계육의 부위별 지용성 성분의 변화 : 지방산, 비타민 A, 비타민 E
한국식품영양과학회지
2017 .10
Lexicon Development and Consumer Evaluation of Chicken Stock Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Determination of pyridoxine content with different cuts and cooking methods in chicken
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Study on Contents of Vitamin D in Frequently Consumed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Rice-based Home Meal Replacement Products by Microwave Cooking
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
Influence of Cooking, Storage Period, and Re-heating on Production of Cholesterol Oxides in Chicken Meat
한국축산식품학회지
2018 .01
Optimization of the cutting time and cooking temperature on chicken breast meat emulsion sausage with olive oil
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2021 .11
HPLC를 이용한 지역 농산물의 비타민 B6 함량 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
한국형 총식이조사 및 UV/태양광 조사 버섯에서의 비타민 D 분석
Food Science and Preservation
2023 .02
Comparison of Functional Compounds and Micronutrients of Chicken Breast Meat by Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
한국의 토종닭 유전자원의 보존 현황 조사 연구
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .12
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
한국 성인 남녀에서 당뇨병 유병률과 혈중 비타민 D 농도와의 관련성 : 제6기 국민건강영양조사(2013~2014)에 근거하여
대한영양사협회 학술지
2017 .01
The potential of non-movement behavior observation method for detection of sick broiler chickens
한국축산학회지
2023 .03
0