지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
가정식 대체식품(Home Meal Replacement)의 현황 및 기술동향
식품산업과 영양
2017 .06
Case Studies on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Consumer Attitudes and Purchasing Behavior of Senior-Friendly Home Meal Replacement Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Food Consumption and Market Trend of Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Qualitative Consumer Research for Development of Home-Meal Replacement Porridge Products for Breakfast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Guidance for the Food Industry on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in Vitamin K Contents in Chicken By-Products by Different Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
HMR 가정식 대체 식품은 왜 성장하는가?
식품산업과 영양
2017 .06
다양한 쌀 기반 가정간편식 제품들의 전자레인지 조리 전후의 품질 특성 평가
Food Science and Preservation
2022 .08
Vitamin B12 Content in Commercial Noodle Dishes Consumed as Home Meal Replacement in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Qualitative consumer research for development of home-meal replacement porridge products for breakfast for teenagers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Change in Quality Characteristics of Hanwoo in Home Meal Replacement Products under Different Cooking and Freezing Methods
한국축산식품학회지
2018 .01
국내 선호 외래 벼 및 최고품질 벼 품종의 취반시 미립 형태와 체적 변화
한국국제농업개발학회지
2021 .12
Comparison of Trans Fat, Sugar, and Sodium Content between Home Meal Replacements and Restaurant Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Microbial, Physicochemical, and Sensory Quality Characteristics of Smoked Chicken with Superheated Steam Roasting for Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Analysis and Freshness Monitoring of Beef Meal Kit Products at Various Temperatures During Distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Beef by Different Cooking Methods for Frozen Home Meal Replacements
한국축산식품학회지
2015 .01
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
Changing Consumption Patterns for Processed Rice Food Products in Metropolitan Household of Korea : 2010~2014
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0