지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality characterization of wine jelly using various mixed gelling agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Current Situations of Korean Asparagus Industry, Asparagus Physiology and Functional Compounds
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Plant Growth Characteristics and Physiological Activity Effect from Four Asparagus (Asparagus officinalis L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Analysis of the Various Constituents and Comparison of Biological Activities of Different Parts of Asparagus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Commercial Stick-Type Jelly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Influence of Different Shade Intensity on Plant Growth Parameters of Five Asparagus (Asparagus officinalis L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of LED Wavelength on Growth Rate and Rutin Content of Asparagus (Asparagus officinalis L.)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Influence of Shade Treatment on Plant Growth Characteristics and Spear Production in Five Asparagus (Asparagus officinalis L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Major royal jelly protein 2 acts as an antimicrobial agent and antioxidant in royal jelly
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
다양한 겔화제를 이용한 젤리의 제조 및 품질특성
산업식품공학
2022 .02
Method Validation of Caffeic acid in Asparagus (Asparagus Officinalis L.) Root Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
겔화제 종류에 따른 젤리의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .08
강원 아스파라거스 연구현황 및 발전방향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effect of Different Cultivation Systems on Bioactive Compounds, Antioxidant Activity, and Cytotoxicity of Asparagus (Asparagus officinalis L. cv. Atlas)
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
새만금 간척지에서 노지와 비가림하우스 재배에 따른 아스파라거스(Asparagus officinalis L.) 생산량의 비교
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Quality Characteristics of Citrus Peel Jelly for Improving Women"s Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Cultivation Techniques and New Varieties of Asparagus in Facilities in South China
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Effects of Ellepot and Peat Moss Medium on Growth of Asparagus (Asparagus officinalis L.) Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Antioxidant Activities and Quality Characteristics of Jelly with Rhubarb Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
아스파라거스 입경 시 줄기유인 처리가 순 품질 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
0