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Comparison of quality characteristics of asparagus jelly according to gelling agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics of Commercial Stick-Type Jelly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Major royal jelly protein 2 acts as an antimicrobial agent and antioxidant in royal jelly
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
다양한 겔화제를 이용한 젤리의 제조 및 품질특성
산업식품공학
2022 .02
겔화제 종류에 따른 젤리의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .08
Preparation and Characterization of Cornus officinalis extract-applied jelly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국산 시판 화이트 와인의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
Quality and antioxidant properties of jelly incorporated with corn concentrate
Food Science and Preservation
2018 .07
Quality characteristics of collagen stick jelly made with mixed powder of apple, carrot and tomato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Citrus Peel Jelly for Improving Women"s Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A New Plum Cultivar ‘Jelly Heart’
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Antioxidant Activities and Quality Characteristics of Jelly with Rhubarb Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
와인 농축액을 첨가한 모짜렐라 치즈의 품질 특성 및 기능성
한국식품영양학회지
2021 .12
Quality Characteristics of Double Mixture Using κ-carrageenan and Various Gelling Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characteristics of aroma compounds of 11 red wines from international grape cultivars grown in Korea
Food Science and Preservation
2018 .08
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines according to Storage Period by Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Mulberry Wine using Freeze-Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .04
아로니아 와인의 품질 특성 및 휘발성 향기성분
한국식품영양학회지
2017 .06
Optimization of processing mango jelly with response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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