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건조 방법에 따른 환삼덩굴 추출물 중 Luteolin 유도체의 함량 변화
한국약용작물학회지
2023 .12
Expression and Characterization of Recombinant Amylosucrase from Deinococcus planocerae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Biological activity of flavonoids from Sonchus brachyotus
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .12
Rosmarinic acid와 luteolin의 항염증에 대한 상승효과
한국식품과학회지
2015 .02
Bioavailability of soy isoflavone alpha glucosides synthesized by amylosucrase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-proliferation Effect of Quercetin and Luteolin Derivatives in B16F0, Mouse Melanoma
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Phase II Enzymes Activities of Luteolin and Luteolin-7-O-Glucoside Against GalN/LPS Induced Hepatitic ICR Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Cloning and Characterization of Amylosucrase from Deinococcus Cellulosilyticus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Deinococcus geothermalis 유래 amylosucrase를 이용한 변성 밤 전분 제조 및 이의 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
유통 채소류의 아피제닌 및 루테올린 함량 조사
한국식품영양학회지
2021 .01
Neisseria polysaccharea 유래 amylosucrase를 이용한 변성 밤 전분 제조 및 이의 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-inflammatory Effect of Luteolin Derivative, YJ-Q-337 in LPS-stimulated RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
차풀 추출물의 항산화 활성 및 지표성분 분석
한국식품영양과학회지
2025 .02
Characterization of Ethylene Biosynthesis and Signaling Genes in Cucumber
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Synergistic Effect of Luteolin and Fisetin on Inflammation under Diabetic Condition In Vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Actions of Luteolin on Regulation of Overweight Metabolic Stress through the Interplay between the Liver and Adipose Tissue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Radiolytic Luteolin Derivative Exhibits Anti-Inflammatory Actions in Bone Marrow-Derived Dendritic Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Tissue Specific Action of PPARγ as a Mediator of the Metabolic Response to Flavonoid Luteolin in Diet-Induced Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Potential Food Applications of Biocatalytically-Converted Carbohydrate Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of HPLC analysis condition for steviol glycosides in foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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