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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
충남 일부지역 성인의 기능성 음료 구매실태
한국식품영양학회지
2018 .01
Development and Commercialization of Functional Vinegar Beverage Using Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Health Star Rating of Nonalcoholic, Packaged, and Ready-to-Drink Beverages in Türkiye: A Decision Tree Model Study
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Vitamin K1 Content of Green Vegetables Commonly Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식품섭취량을 활용한 우리나라 식이 패턴 분석 - 김치류 및 주류 중심으로
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
The Scientific Basis of Guidance on Appropriate Sodium Intake in Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
한국 성인의 음료 및 수분 섭취 현황 - 국민건강영양조사 2019 자료를 이용하여-
한국식품영양학회지
2021 .10
Vitamin K Analysis in Commonly Consumed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Vitamin E Analysis in Commonly Consumed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Sugars in Commonly Consumed Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Establishment of the Scientific Basis of Guidance on Appropriate Sugar Intake in Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Vitamin K Analysis in Commonly Consumed Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
음료에 대한 소비 트렌드 변화와 당 섭취
식품산업과 영양
2018 .12
Nutrition Assessment : Focus on Total Sugar and Sodium Intake of Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Dietary quality and food intake by plant protein intake levels in older adults in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physiological Activities of Calcium Balanced Beverage Developed for Improving Calcium Intake in the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of nutrient intakes among Koreans by the consumption of fish and shellfish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Analysis of α-carotene, β-carotene, and β-cryptoxanthin in Commonly Consumed Agricultural Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of vitamin E contents of carbohydrate-rich foods commonly consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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