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Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Development and Commercialization of Functional Vinegar Beverage Using Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
음료에 대한 소비 트렌드 변화와 당 섭취
식품산업과 영양
2018 .12
Current Healthy Food and Beverage Trends in Thailand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Silicon Content of Commonly Consumed Beverage Products among Koreans and Their Intake Levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
초음파 추출이 커피 음료의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
Inclusion of Baobab (Adansonia digitata L.) Fruit Powder Enhances the Mineral Composition and Antioxidative Potential of Processed Tigernut (Cyperus esculentus ) Beverages
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Analysis of heavy metal contents in alcoholic beverages in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식품섭취량을 활용한 우리나라 식이 패턴 분석 - 김치류 및 주류 중심으로
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Analysis of quality characteristics of paprika low-sugar beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Global plant-based beverage trends and formulas for healthy aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Influence of Providing Health Information on Dysphagia to Consumer"s Perception of Thickened Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Amino Acid Analysis in Beverages for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Recycling of Used Beverage Carton
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Quality characteristics of arginine beverage with black garlic extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physiological Activities of Calcium Balanced Beverage Developed for Improving Calcium Intake in the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analytical Profiling of Bioactive Components in Indigenous Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Determination of Artificial Sweetener Content in Commonly Consumed Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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