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Production of potato (Solanum tuberosum L.) seed tuber under artificial LED light irradiation in plant factory
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Anti-inflammatory effects of red beet extract by steaming time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Properties and Biological Activities of Red Beet (Beta vulgaris L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Red Beet (Beta vulgaris L.) Powder on Quality Characteristics of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Microencapsulation of Betalains Obtained from Red Beet Root (Beta vulgaris L.) by Spray Drying Using Different Encapsulating Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Growth and Nutrient Contents with Different Salt Treatment Levels of Red Beet (Beta vulgaris L.) Grown in Reclaimed Land
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Microencapsulation of Betalains Obtained from Red Beet Root (Beta vulgaris L.) by Freeze Drying Using Different Encapsulating Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quantification and Composition of Betacyanins in Red Beet Root (Beta vulgaris L.) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Pre-Converted Nitrite from Red Beet and Ascorbic Acid on Quality Characteristics in Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2017 .01
국내 재배 비트의 품종별 영양성분 비교
한국식품영양과학회지
2020 .09
Prevention of Browning Reaction on Red Beet ( Beta vulgaris) Juice Using Ascorbic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
암면큐브를 이용한 육묘에서 LED 광질에 따른 파프리카 묘의 생육 특성
생물환경조절학회지
2022 .01
Optimizing Extraction Conditions of Jeju Red Beet Root for Antioxidant Activity and Betacyanin Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
상추에서 LED광질에 따른 플라보노이드 생합성 관련 유전자들의 발현 및 이차대사산물의 성분 분석
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Comparison of Nutritional Components of Beets from Three Different Beta vulgaris L. Cultivars in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
레드비트 품종별 종자 발아 및 유묘 생육에 미치는 온도의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Genetic Diversity Analysis of Beet (Beta vulgaris L.) Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Influence of Primary Emulsion Ratio on Color Expression and Stability of Water-in-Oil-in-Water Emulsions Containing Beet Red Pigment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
사탕무(Beta vulgaris) 설탕으로 제조된 사양꿀에서 사탕무 고유 유전자의 검출
Journal of Apiculture
2018 .09
Effects of the Light Source of LEDs on the Physiological and Flowering Response of Endangered Plant Silene capitata Kom.
한국환경생태학회지
2016 .01
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