지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Optimizing Extraction Conditions of Jeju Red Beet Root for Antioxidant Activity and Betacyanin Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties and Biological Activities of Red Beet (Beta vulgaris L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Red Beet (Beta vulgaris L.) Powder on Quality Characteristics of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Nutritional Components of Beets from Three Different Beta vulgaris L. Cultivars in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Genetic Diversity Analysis of Beet (Beta vulgaris L.) Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Prevention of Browning Reaction on Red Beet ( Beta vulgaris) Juice Using Ascorbic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Microencapsulation of Betalains Obtained from Red Beet Root (Beta vulgaris L.) by Spray Drying Using Different Encapsulating Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Microencapsulation of Betalains Obtained from Red Beet Root (Beta vulgaris L.) by Freeze Drying Using Different Encapsulating Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Light Quality Effects on the Growth, Phytochemicals and Ion Contents of Red Beet (Beta vulgaris L.)
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
사탕무(Beta vulgaris) 설탕으로 제조된 사양꿀에서 사탕무 고유 유전자의 검출
Journal of Apiculture
2018 .09
Anti-inflammatory effects of red beet extract by steaming time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Growth and Nutrient Contents with Different Salt Treatment Levels of Red Beet (Beta vulgaris L.) Grown in Reclaimed Land
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
레드비트 품종별 종자 발아 및 유묘 생육에 미치는 온도의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
국내 재배 비트의 품종별 영양성분 비교
한국식품영양과학회지
2020 .09
Antioxidant Activity and Stability of Natural Pigment Extracted from Organic Red Beetroot (Beta vulgaris L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Identifying the Functionality of Leaf Beet ( Beta vulgaris L. var. cicla L) Extract in BV-2 Microglial Cells through a Bottom-Up Approach Utilizing Ingenuity Pathway Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Pre-Converted Nitrite from Red Beet and Ascorbic Acid on Quality Characteristics in Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2017 .01
품종에 따른 국내산 비트(Beta vulgaris L.)의 항산화 활성 및 페놀 화합물 조성 비교
한국식품영양과학회지
2021 .10
개쑥갓(Senecio vulgaris L.)의 연구 동향 및 관리방안
Weed&Turfgrass Science
2019 .03
제주지역 비트의 시비량에 따른 생육기별 양분 흡수 특성 및 수량특성
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
0