지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Functional Expression and Enzymatic Characterization of Two Eukaryotic α-L-Arabinofuranosidases GH51 from Saccharomycopsis fibuligera KJJ81
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Characterization of Two Amylolytic Yeasts Saccharomycopsis fibuligera JJ 8-1 and Pichia jadinii PH 1-2, Isolated from Nuruk
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Enhanced Resistance to Lactic Acid by Laboratory Adaptive Evolution of Saccharomycopsis fibuligera
한국미생물·생명공학회지
2016 .12
New Insights in the Biology and Biotechnology of Saccharomycopsis fibuligera : Impact of the pH Change on Dimorphic Yeast during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Functional and Localization Analysis of Alcohol Acetyltransferases Responsible for Aroma Ester Production in Saccharomycopsis fibuligera
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Isolation of the Phosphoribosyl Anthranilate Isomerase Gene (TRP1) from Starch-Utilizing Yeast Saccharomycopsis fibuligera
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Enzymatic Characterization and Action Modes of Arabinan-specific exo-α-(1,2)-L-Arabinofuranosidase GH43 from Bacteroides intestinalis
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Saccharomycopsis fibuligera로 발효된 황매화 추출물의항산화 및 항염효과
대한임상검사과학회지
2022 .09
Introduction and analytical methods to human oligosaccharides
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
Detailed Mode of Action of Arabinan-Debranching α-L-Arabinofuranosidase GH51 from Bacillus velezensis
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Amylolytic Activity by a Marine-derived Yeast Sporidiobolus pararoseus PH-Gra1
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Cellvibrio sp. KY-GH-1의 아가로오스 당화 관련 엑소형 GH50A β-아가레이즈와 GH117A α-NABH의 특성 및 NA2와 L-AHG 양산에의 적용 가능성
생명과학회지
2021 .03
Metagenomic Insight into Lignocellulose Degradation of the Thermophilic Microbial Consortium TMC7
Journal of Microbiology and Biotechnology
2021 .08
재조합 한천 분해효소의 생산과 응용
한국해양바이오학회지
2016 .06
Microbial community succession and oligosaccharide changes during Meju fermentation
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Microbial community succession and oligosaccharide changes during Meju fermentation
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Modification of oligosaccharides using 4-hyrazinoquinazoline
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Mass spectrometric methods for analysis of monosaccharides and oligosaccharides in fermented soybean products
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Yeast Extract: Characteristics, Production, Applications and Future Perspectives
Journal of Microbiology and Biotechnology
2023 .02
Polymorphism Assessment of Six Lentil (Lens culinaris Medik.) Genotypes Using Isozyme
조선자연과학논문집
2015 .01
0