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Optimal production of distilled spirits using Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Nutritional Characteristics and Biological Activity of Makgeolli added Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of Makgeolli characteristics according to fermentation period by yeast strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
보리와 밀 혼합막걸리의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
Comparison of the Quality Characteristics of Makgeolli Manufactured with Native and Imported Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
발효온도에 따른 보리와 밀 혼합막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .04
Consumer acceptance according to the just-about-right (JAR) scales of commercial Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
In vitro Digestibility Assessment of Enzyme Food from Makgeolli By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
종양이식 모델 쥐에서 동결건조 시판 막걸리가 종양성장에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .02
Quality Characteristics of Mixed Makgeolli with Barley and Wheat by Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
Biogenic Amines Content and Physiological Activities of Makgeolli According to Fermented Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Makgeolli By-product supplementation on Lipid Profiles and Lipid Peroxidation in Rats with Loperamide-Induced Constipation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Study on the Content of Aspartame in Beverages and Makgeolli Using Artificial Sweeteners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical Characteristics of Starch in Sweet Potato Cultivars Grown in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Makgeolli lees as a Substrate for Microbial Culture Medium: Comparative Analysis with Existing Medium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
발효조건에 따른 막걸리의 Biogenic Amines(BAs)의 생성과 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
Production of Novel Rice Beverage Fortified with GABA and Probiotic by Lactobacillus plantarum using Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
바이러스 무병묘 정식시기 및 재배기간이 씨고구마 수량에 미치는 영향
한국국제농업개발학회지
2019 .01
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