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Effects of Enzyme Foods Prepared from Brewed Fermentation Products (Makgeolli) on the Loperamide-Induced Constipation in Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Barley Sprouts on Intestinal Mobility and Lipid Level of Loperamide-Induced Constipation in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Laxative Effects of Cheonggukjang in Loperamide-Induced Constipation in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Snail Extract Ameliorates Loperamide-induced Constipation in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-oxidant and Laxative Effects of Taurine-Galactose on Loperamide-induced Constipation in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Laxative effects of sea tangle (Laminaria japonica) in rats with loperamide-induced constipation
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Effects of the Opuntia humifusa on Loperamide Induced Constipation in the Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Laxative Effects of Gochujang Containing Different Bacterial Composition Against Loperamide-Induced Constipation in ICR Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Lactic Acid Bacteria-Fermented Mulberry Leaf Extract on the Improvement of Intestinal Function in Rats
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of Galacto-oligosaccharide Administration in Loperamide-induced Constipation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
한국 고구마 품종을 발효하여 만든 막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Sargassum Horneri Extract Ameliorates Loperamide-induced Constipation in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimal production of distilled spirits using Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Fermented Milk with Mixed Strains as a Probiotic on the Inhibition of Loperamide-Induced Constipation
한국축산식품학회지
2017 .01
Consumer acceptance according to the just-about-right (JAR) scales of commercial Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Makgeolli characteristics according to fermentation period by yeast strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Nutritional Characteristics and Biological Activity of Makgeolli added Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
종양이식 모델 쥐에서 동결건조 시판 막걸리가 종양성장에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .02
Effects of Galacto Oligosaccharides, Lactulose and DuOligo on Loperamide-Induced Constipation in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
발효온도에 따른 보리와 밀 혼합막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .04
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