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한국 고구마 품종을 발효하여 만든 막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Analysis of Makgeolli characteristics according to fermentation period by yeast strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Nutritional Characteristics and Biological Activity of Makgeolli added Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Consumer acceptance according to the just-about-right (JAR) scales of commercial Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of the Quality Characteristics of Makgeolli Manufactured with Native and Imported Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
보리와 밀 혼합막걸리의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
발효온도에 따른 보리와 밀 혼합막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .04
In vitro Digestibility Assessment of Enzyme Food from Makgeolli By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
종양이식 모델 쥐에서 동결건조 시판 막걸리가 종양성장에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .02
Quality Characteristics of Mixed Makgeolli with Barley and Wheat by Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Biogenic Amines Content and Physiological Activities of Makgeolli According to Fermented Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Production of Novel Rice Beverage Fortified with GABA and Probiotic by Lactobacillus plantarum using Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Makgeolli By-product supplementation on Lipid Profiles and Lipid Peroxidation in Rats with Loperamide-Induced Constipation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Makgeolli lees as a Substrate for Microbial Culture Medium: Comparative Analysis with Existing Medium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A Study on the Content of Aspartame in Beverages and Makgeolli Using Artificial Sweeteners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality characteristics of distilled alcohols prepared with different fermenting agents
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
전자코와 전자혀를 이용한 시판 증류주의 향미특성 분석
한국식품과학회지
2016 .04
발효조건에 따른 막걸리의 Biogenic Amines(BAs)의 생성과 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
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