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시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
백립계 내한 답리작 적응 국수용 밀(Triticum aestivum L.) ‘중모2015’
한국육종학회지
2024 .09
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
국내 밀 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2017 .01
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
백립계 대립 붉은곰팡이병 중도저항성 제빵용 밀(Triticum aestivum L.) ‘백강’
한국육종학회지
2021 .01
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
국내산과 호주산 밀전분의 이화학적 특성 비교
한국식품과학회지
2022 .12
적립계 장수형 붉은곰팡이병 중도저항성 제면용 밀(Triticum aestivum L.) “태중”
한국육종학회지
2019 .01
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
국내 밀 육종 프로그램의 믹소랩 이용 품질 평가
한국육종학회지
2017 .01
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 분말 첨가가 국수의 품질 특성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .06
구약감자 분말의 첨가가 제면특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .04
5 kDa 미만의 멸치 Oligopeptide가 건면의 짠맛에 미치는 영향 분석
산업식품공학
2016 .01
Genetic Diversity and Population Structure of Mongolian Wheat Based on SSR Markers: Implications for Conservation and Management
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
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