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Physicochemical Properties of Starches from Several Agricultural Sources : Application to a Starch-based Adhesive
펄프·종이기술
2019 .04
국내산과 호주산 밀전분의 이화학적 특성 비교
한국식품과학회지
2022 .12
옴가열이 전분의 Pasting 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
국내 밀 육종 프로그램의 믹소랩 이용 품질 평가
한국육종학회지
2017 .01
국내산 밀 전분 및 종실 경도 특성이 생면 품질에 미치는 영향
한국육종학회지
2021 .01
시판 우리밀과 수입밀 전분의 구조 및 이화학적 특성 비교
한국식품과학회지
2021 .10
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of the Autoclaving-Cooling Cycle on the Chemical, Morphological, Color, and Pasting Properties of Foxtail Millet Starch
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .09
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
배접용 전분계 접착제의 특성이 종이 보존에 미치는 영향 - 전분의 종류에 따른 접착 특성 -
펄프·종이기술
2021 .12
호정화 조건이 소맥전분 풀의 특성에 미치는 영향 및 한지 적용 가능성 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
CMC/Starch를 이용한 친환경 고흡습성 소재 개발: CMC/Starch 배합비가 팽윤에 미치는 영향 탐색
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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