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곤충식품 개발 현황 및 전망
식품과학과 산업
2016 .12
Effects of Edible Insect and Pork Protein on Quality Characteristics of Emulsion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study of the Anti-inflammatory Effect of Protein Derived from Edible Insect Tenebrio molitor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activity of Tenebrio Molitor and Protaetia Brevitarsis Seulensis Extracts and Hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Edible Insects and Future Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of three defatting solvents on the techno-functional properties of edible insect (Protaetia brevitarsis seulensis) protein concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
장수풍뎅이 유충(Allomyrina dichotoma Larva) 저온 추출물의 과산화수소로 유도된 산화 스트레스에 대한 H9c2 Cell 사멸 보호 효과
한국식품영양과학회지
2023 .10
식용곤충을 이용한 식품 관련 국내 특허 현황 분석
한국식품영양학회지
2022 .04
Anti-Allergy Effect of Water Extract of Edible Insect Allomyrina dichotoma Larvae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Digestibility and Antioxidant Activity of Water-Soluble and Salt-Soluble Proteins in Edible Insects (Tenebrio Molitor Larvae and Protaetia Brevitarsis Larvae) during In Vitro Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Formula Optimization of a Perilla-canola Oil (O/W) Emulsion and Its Potential Application as an Animal Fat Replacer in Meat Emulsion
한국축산식품학회지
2018 .01
Edible Insects as a Protein Source: A Review of Public Perception, Processing Technology, and Research Trends
Food science of animal resources
2019 .01
Edible Insects: Prospects and Challenges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on Functional and Quality Properties of Model System Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2016 .01
A Study on the Development of Functional Food Ingredients of Tenebrio molitor Larva
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Food Science Education Program Using Edible Insects for Infants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of Quality Properties of Low-Fat Model Sausages Containing Salt-Soluble Protein Extracted from Tenebrio molitor Linnaues and Protaetia brevitarsis seulensis Larvae and Transglutaminase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidative Activity of Edible Insects Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Technical Functional Properties of Water- and Salt-soluble Proteins Extracted from Edible Insects
Food science of animal resources
2019 .01
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