지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Emergence of AI-driven TBP (Technology Business Platform) for Personalized Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Microbiome-Based Personalized Medicine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Real World AI Diet, Present and Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Korean Gut Microbiome for Personalized Nutrition and Healthcare
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Human Gut Microbiome for Personalized Nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Personalized Nutrition Management: Focusing on Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
맞춤형 영양서비스를 위한 과학기술과 해결과제
식품과학과 산업
2021 .09
Personalized Food Based on Genomics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
개인맞춤형 건강기능식품의 국내 산업발전을 위한 제언
식품과학과 산업
2023 .12
Effects of Nutrition Education Provided Personalized School Lunch for Elementary School Students: Focused on Personalized Daily Needed Food Exchange Units Using Food Exchange System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Regulations of Personalized Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The MFDS Big Database and Regulatory Science for Real World AI Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of a Personalized Healthy Functional Food Recommendation Algorithm Based on a Systematically Structured Questionnaire
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Assessment of a Recommendation Algorithm for Personalized Health Functional Foods based on National Health and Nutrition Examination Data
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A senior-friendly personalized nutrition delivery system based on 3D & 4D food printing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Trends and consumer aspects on personalized health functional foods: focused on recognition, experiences and willingness
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
영양 상태 기반 맞춤형 식품의 산업 동향
식품과학과 산업
2023 .12
Study on the Effects of Diet-Gut Microbiota Interactions on the Human Metabolome and Health Parameters in Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
개인맞춤영양 AI Diet 식품산업
식품산업과 영양
2021 .06
Future and Challenge of Personalized Nutrition in the Era of Precision Medicine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
0