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Sensory Qualities and Volatile Flavor Profiling of Commercial Apple Juices in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
배 품종별 주스의 가공 특성 및 색도 평가
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Mixed Fruit and Vegetable Juice on Alcohol Hangovers in Healthy Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
배주스의 휘발성 향기성분
한국식품영양학회지
2018 .01
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Pear production trends and characteristics of important pests in India
한국국제농업개발학회지
2021 .09
Occurrence and distribution of pear viruses in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Novel diagnostic methods for detection of pear viruses
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Pear Genome Project
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Production and Important Pests of Pear in India
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
배 기능성 소재개발 및 활용
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
갈변방지제 개발을 통한 신선편이 조각 배 상품화 연구
한국식품영양학회지
2017 .02
다양한 생식용 배의 휘발성 향기성분 비교
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Use of Standard Set of Microsatellite Reference Alleles for Distribution in Primary Pears and Korean Native Pears (Pyrus spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Occurrence, distribution, and novel detection of pear viruses in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Regional Variability Analysis for Pear Scab by Risk Forecast Model and Suitable Area Map of Pear Based on RCP 8.5 & 4.5 Scenario
한국농림기상학회 학술발표논문집
2016 .01
품종에 따른 배 식초의 이화학적 특성 및 항산화활성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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