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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
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Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Protective Effects of Fruit and Vegetable Juices against Alcohol Hangover and Non-Alcoholic Fatty Liver Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Influence of Storage Time and Temperature on the Activities of Antioxidant and Alcohol Metabolizing Enzyme of Heat-Treated Angelica keiskei/Green Grape/Pear Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Commercially Available Pear Juices and Farm-processed Pear Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
The Effect of Morning Care Products Administration on Ethanol-Induced Hangover in Mice
산업식품공학
2024 .08
Hepatoprotective Effect of Fresh Grape Juice Prepared by a Low-Speed Masticating Juicer in db/db Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
저속 압착 방식의 착즙기와 고속 파쇄 방식의 블랜더를 사용한 주스의 품질 변화에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .06
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
콩즙 처리에 따른 한지의 물성 및 표면 특성 연구
펄프·종이기술
2021 .08
Protective Effects of Arabinogalactan-Peptide Isolated from Wheat Flour against Myocardial Injury in an Ischemia/Reperfusion Rat Model
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .12
Lactobacillus plantarum MKHA15와 Leuconostoc mesenteroides MKSR을 첨가한 발효 채소 주스의 특성
대한영양사협회 학술지
2019 .01
유동 초고압 공정을 이용한 딸기 주스의 미생물 안정성 향상 및 품질보존
한국식품과학회지
2015 .08
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of absorption level of lutein after drinking fruit and vegetable juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Monitoring Residual Pesticides in Fruit-Vegetable Juices
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Fermentation properties of beer produced from Korean two-row barley or malt (Gwangmaek) supplemented with Korean red ginseng extracts and Bokbunja (Rubus coreanus Miquel) juice
한국식품과학회지
2019 .12
Monitoring on Pesticide Residues of Fruit-vegetable juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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