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한국식품영양과학회지
2022 .02
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Commercially Available Pear Juices and Farm-processed Pear Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality and sensory characteristics of bread added with "Fuji" apple juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Validation of the external preference mapping for the sensory characteristics using intensity scales and rate-all-that-apply (RATA): A case study of apple juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sensory Flavor Evaluation of Commercial Dried Garlic Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
배주스의 휘발성 향기성분
한국식품영양학회지
2018 .01
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
The development of a new type of functional fresh apple juice using prebiotic fibers, ginger extract, and cardamom essential oil: Antioxidant capacity and chemical analysis
Food Science and Preservation
2023 .10
Sensory Properties and Flavor Profiles of Onion Seasonings Prepared by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Volatile Flavor Compound Profile of Rice Doenjangs made with Different Koji and Salt Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant properties of commercial fruit juices and vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Regional variations in the volatile and sensory aroma profile of doenjang fermented in different region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of orthonasal threshold of key volatile flavor compounds responsible for traditional doenjang flavor in two different matrices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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