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Nutritional Characteristics of Salted Semi-Dried Mullet (Chelon haematocheilus) Supplemented with Saltwort (Salicornia herbacea L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The preparation of dried mullets using traditional maritime culture drying techniques, and their quality assessment by the biochemical investigation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Different Processing Methods on Physicochemical, Nutritional and Sanitary Quality Characteristics of Salted Semi-dried Mullet (Mugil cephalus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Assessment of Biomass and Carbon Stock in Sal (Shorea robusta Gaertn.) Forests under Two Management Regimes in Tripura, Northeast India
Journal of forest and environmental science
2018 .01
Molecular characterization of Cu/Zn superoxide dismutase from mullet (Chelon haematocheilus) and expression analysis upon immune stress
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Response Surface Methodology를 이용한 숭어(Mugil cephalus) 반염건품의 개발
한국수산과학회지
2015 .12
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Effects of Modified-Extracts of Salicornia herbacea L. on Constipation Model
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Molecular and Transcriptional insight into glutathione S-transferase omega from Red Lip Mullet (Chelon haematocheilus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
여수 연안의 숭어 (Mugil cephalus) 자원평가 및 진단
수산해양기술연구
2015 .01
Effect of reducing sodium chloride based on the sensory properties of meat products and the improvement strategies employed: a review
한국축산학회지
2021 .01
리포좀 코팅 소금이 첨가된 식빵의 물성과 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Antimicrobial Activities of Ethanol-Extracted Fractions from Salicornia herbacea L. and their Correlation with Major Constituents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
습식 및 건식 염장 전처리가 돈피 스낵의 품질특성에 미치는 영향
산업식품공학
2024 .05
Identification of NOD-1 gene from redlip mullet (Liza haematocheilus): Molecular characterization and functional evaluation
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in Microbiological Contamination of low salt Kimchi During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Determination of Nutrition facts, Anti-oxidation Activity and Inflammatory reactivity of Salicornia herbacea L by different Solvent Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
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