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각종 쌀 조청의 이화학적 및 관능학적 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Jochung with Addition of Cynanchum wilfordi Hemsley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Oxidant and Anti-Hyperglycemic Effects of Ginseng Jung Kwa with Jochung and Xylose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Standardizing Methods of Process Sansuyu (Corni fructus) Products (2) - Changes in Quality Characteristics of Sansuyu Extract by Extracting Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Standardizing Methods of Process Sansuyu (Corni fructus) Products (1) - Changes in Quality Characteristics of Sansuyu Extract by Extracting Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation and Quality Characterization of Sansuyu Jam Using Fresh Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Muffin with Added Sansuyu (Corni fructus) fruit Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
산수유를 이용한 저당 산수유잼의 제조 및 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .02
산수유 퓨레로 제조한 젤리의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2017 .01
Quality Characteristics of Jelly Using Fresh Puree of Sansuyu (Corni Fructus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Quality Characteristics of Jeung-pyun containing Sansuyu (Corni fructus) fruit Powder, Red Yeast Rice, and Tapioca Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
반응표면분석에 의한 복숭아주 발효 최적화
한국식품영양과학회지
2015 .04
A Single Oral Toxicity Study of Sansuyu (Cornus officinalis) Fruit Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Establishment of the Extraction Process by Evaluation of Morroniside, Loganin, and Cornin Contents of Sansuyu (Corni fructus) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Qualities Characteristics of Sansuyu (Corni fructus) Products in Small Scale Farm of Gurye vs. Other regions - Morroniside, Loganin and Cornin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
음료 개발을 위한 가공용 쌀의 수화, 호화 및 당화특성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
대구지역 학교급식에서 제공되는 후식의 당 함량 분석
한국식품영양과학회지
2025 .01
The Effects of Hydrolysate from Rice Syrup Meal on Exercise Performance in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Quality Characteristics of Sansuyu Sikhye (Korean Tranditional Rice Beverage) used Cornus fruit Powder and Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
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