지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Estimation of Harvesting Time and Classification of Quality of Artemisia argyi depending on Its Quality Characteristics
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Physiological Activities of Artemisia argyi H. Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
황해쑥 품종 구별을 위한 유전체 염기서열 기반 genomic SSR marker 개발
한국약용작물학회지
2023 .04
Optimization and validation of analytical method for development of functional food using Artemisia argyi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Ameliorating Effect of Artemisia argyi Flavonoids on Cognitive Dysfunction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Biological Activities of Various Solvent Extracts from Seomaeyaksuk (Artemisia argyi H.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Agricultural Characteristics of Artemisia argyi on Regional Yield Trial
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
반응표면분석을 이용한 녹차와 애엽 혼합물의 추출조건 최적화
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
The efficacy and safety of Artemisia argyi extract in functional dyspepsia: A randomized, double-blind, placebo-controlled study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Sumaeyaksuk (Artemisia argyi H.) Extract respect to Alcoholic Fatty Liver
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Inflammatory Effects of Extracts from of Sumaeyaksuk (Artemisia Argyi H.) Affected by Harvest Times and Processing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Artemisia argyi Extract alleviates liver fibrosis by improving gut microbial composition in diet-induced NASH model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Liver-protecting Effect of Sumaeyaksuk (Artemisia argyi H.) Extract on Liver-damage by CCl4
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Artemisia argyi (Hwanghae Ssuk) Extract on the Regulation of Factors Associated with Premenstrual Syndrome Symptoms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Superheated Steam Treatment on Physicochemical Characteristics and Microbial Reduction of Mugwort (Atemisia argyi H.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Inhibitory Effects of Artemisia argyi H.Lev. & Vaniot Extract on Osteoarthritis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
섬애쑥 추출물의 뇌 신경세포 보호효과에 의한 학습 및 기억능력 개선 효과
한국식품과학회지
2015 .06
Changes in the effective ingredients and anti-inflammation of the ethanol extracts from Artemisia argyi with roasting process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fermentation properties of rice-added yogurt using two types of blended lactic acid bacteria as a starter
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .06
MSG 첨가 비율을 달리한 섬애약쑥(Artemisia argyi H) 식혜의 유산균 발효에 따른 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2017 .04
0