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Standardization of Functional Agent from Glycine soja Seed to Inhibit Platelet Aggregation
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Phaseolus vulgaris Exerts an Inhibitory Effect on Platelet Aggregation through AKT Dependent Way
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
Comparison of body wall cuticle of cyst of H. glycines and H. sojae
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Distribution of Heterodera glycines and H. sojae in soybean field in Gangwon-do and Chungcheongbuk-do
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Transcriptomic Insights into Salt Tolerance in Glycine soja through RNA Sequencing Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
The Inhibitory Effects of Protaetia brevitarsis seulensis Larvae Extract on Human Platelet Aggregation and Glycoprotein IIb/IIIa Expression
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .09
Comparison of nematicidal and hatching inhibitory effects of nematicides on Heterodera glycines and H. sojae
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Anti-Coagulation and Anti-Platelet Aggregation Inhibitory Activities of Different Parts of Andong Ginger (Zingiber officinale)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
돌콩(Glycine soja)의 침수 스트레스 관련 유전자 발굴을 위한 대량전사체 분석
한국육종학회지
2022 .12
Effect of Garlic, Aged garlic, Aged-garlic Added with Pine Needle on Platelet Aggregation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
대기 중 CO₂ 농도의 상승에 대한 대두(Glycine max)의 광합성과 생장 반응 예측
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Comparative Untargeted Metabolomic Analyses of the Commercial Soybean Seeds (Glycine max L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Potential as a Natural Anti-melanogenic Material of Glycine max (L.) Merr Ethanol Extract via Down-regulation of Tyrosinase Activity in B16F10 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristics and in vitro Anti-Inflammatory Activities of Protein Extracts from Pre-Germinated Black Soybean [Glycine max (L.)] Treated with High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Glycine betaine 처리가 딸기의 생육과 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Inhibitory effects of soybeans (Glycine max) isoflavone extracts on breast cancer cell(MCF-7) proliferation and estrogen receptor activation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of Korean soybean cultivars against Phytophthora sojae isolated in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
The Circulatonic Activity of Korea Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of multiplex PCR for the simultaneous detection of viruses in soybean (Glycine max)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
PI3K/MAPK 경로 조절을 통한 Isoscopoletin의 U46619 유도의 혈소판 응집 억제 효과
한국식품영양과학회지
2021 .03
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