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A case study on economic analysis of electronic monitoring(EM) and applicability to Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
자가제조액비 장기연용 처리가 유기 오이의 생산성에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2019 .01
Effect of NaCl Concentration on the Emulsifying Properties of Myofibrilla Protein in the Soybean Oil and Fish Oil Emulsion
한국축산식품학회지
2015 .01
넙치에 대한 Erythromycin thiocyanate의 단일 근육투여에 따른 약물동태학적 특성
수산해양교육연구
2018 .12
수박에서 EM(Effective Microorganisms) 및 바이오차의 연작장해 경감효과
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Cryo-EM for health & food innovation: Liposomal characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
한국인의 성별에 따른 혈중 요산 농도와 대사증후군 위험 혈액 지표 간의 관련성
한국식품영양학회지
2016 .10
Effects of Lactobacillus plantarum EM on Anti-obesity and Serum Cholesterol Reduction in Rats Fed a High-Fat/High-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Inhibitory Effects of Apium graveolens on Xanthine Oxidase Activity and Serum Uric Acid Levels in Hyperuricemic Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
Effect of Fermented Rice Bran Powder by Lactobacillus plantarum EM on Cholesterol-Lowering in Hypercholesterolemic Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes in Content of Baicalin of Scutellaria baicalensis by Extraction Solvents and EM Fermented extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Inhibition Mechanisms of Brown Rice Vinegar and EM Powder Soap on Grass and Broadleaf Weeds
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2023 .03
Single- and repeated-dose oral toxicity tests of deep sea water mineral extracts in ICR mice
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Effects of Starter Juice Fermented with Lactobacillus plantarum EM on Hypercholesterolemic and Steatotic Rats Fed a High-Fat and High-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Single- and Repeated-dose Oral Toxicity Tests of Saline Ground Water in ICR Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Toxicity Evaluation by Single and Repeated Administration of Yeast Hydrolysate DNF-10
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .03
2-Week Repeated Dose Oral Toxicity Study of Fermented Soybean (Natto) in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of Safety through Acute and Subacute Tests of Galacto-Oligosaccharide (GOS)
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
A 13-Week Repeated Dose Oral Toxicity Study on a Water Extract of Artemisia Annua in SD Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Single Dose Toxicity Study in Sprague Dawley Rats for Sorghum Containing Beverage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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