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Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
Association of meat attachment with intention to reduce meat consumption among young Korean adults in their 20s: Gender difference and moderating role of environmental awareness
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
Development of Alternative Meat Using Domestic Agricultural Products and Utilization of Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
Survey of Dairy Products Consumption Behavior of Modern Korean Seniors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
고기, 더 먹어야 할까? 덜 먹어야 할까?
축산식품과학과 산업
2016 .01
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
An Overview of Meat Industry in Sri Lanka: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2016 .01
Optimizing the Combination of Smoking and Boiling on Quality of Korean Traditional Boiled Loin (M. longissimus dorsi)
한국축산식품학회지
2015 .01
State of the Art of Cultivated Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
마른멸치(Engraulis japonicus) 대용으로서 마른청어(Clupea pallasii)의 관능 및 지질 특성
한국수산과학회지
2015 .10
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
2018 .01
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