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시판 마른청어(Clupea pallasi) 및 마른멸치(Engraulis japonicus)의 위생 특성 비교 및 품질기준 제시
한국수산과학회지
2015 .10
Food Component and Quality Characterization of Commercial Boiled-dried Pacific Herrings Clupea pallasi as a Substitute for Boiled-dried Anchovy
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Sensory and Lipid Characterizations of Boiled-dried Pacific Herrings Clupea pallasi as a Substitute for Boiled-dried Anchovy
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
반응표면분석법을 이용한 마른멸치 제조 조건 최적화
수산해양교육연구
2017 .12
생멸치와 시판 마른멸치의 이화학적 및 미생물학적 특성
수산해양교육연구
2017 .12
Optimizing the Combination of Smoking and Boiling on Quality of Korean Traditional Boiled Loin (M. longissimus dorsi)
한국축산식품학회지
2015 .01
수직 원관에서의 메탄의 포화 유동 비등에 관한 수치해석적 연구
수산해양교육연구
2021 .12
Change in the Physiochemical Property of Mackerel Scomber japonicus during Boiled-dried Fishery Product Making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
The effect of boiled feed on trace elements of longissimus dorsi muscle in Hanwoo steers
한국축산학회지
2021 .01
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
화식사료가 반추위 미생물에 의한 반추위 분해율에 미치는 영향
동물생명과학연구
2017 .06
Vitamin B12 Contents of Raw and Boiled Eggs Affected by the Type and the Part
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics of dried spinach according to drying conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Impact of Soybean-boiled Water on Gut Health in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
수평 다채널에서의 열전달 계수에 관한 새로운 상관식
수산해양교육연구
2016 .10
The Effects of Pretreatment Methods on Quality Characteristic of Hot Air-dried Sweet Potato Slices
산업식품공학
2020 .01
Quality characteristics of lotus root (Nelumbo nucifera G.) with osmotic treatment depending on drying methods
Food Science and Preservation
2025 .02
Effects of Drying Condition and Binding Agent on the Quality Characteristics of Ground Dried-Pork Meat Products
한국축산식품학회지
2015 .01
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