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Assessment of Microbial Diversity in Korean Traditional Wheat Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Microbial Succession of Culturable Bacteria in Nuruks Made with Different Water and Raw Materials
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Identification and Verification of Starch Degradation Activities Using Fungal Strains Isolated from Various Nuruks
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Exploration of Protease Activity of Rhizopus oryzae and Aspergillus oryzae Strains Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
전통 밀누룩에서 분리한 유산균의 특성 및 마우스 대식세포에서의 Nitric Oxide 생성에 미치는 영향
KSBB Journal
2018 .09
Comparisons of Simultaneous Saccharification and Fermentation Using Fungi Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Potent Thermotolerant Kluyveromyces marxianus Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Isolation and Characterization of Levilactobacillus brevis SNU-SPC 70-2 from Korean Nuruk as Starter for Sourdough Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Isolation of Saccharomyces cerevisiae Strains from Nuruk with High Ethanol Productivity
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Success Stories in the Brewing Industry Using Korean Fermentation Starters
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
액체배양법에 의한 액체 누룩의 제조
한국산학기술학회 학술대회논문집
2015 .05
다양한 발효제를 이용한 증류식소주의 성분 변화
한국산학기술학회 논문지
2018 .08
Characterization of Wickerhamomyces anomalus Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2020 .10
Statistical Optimization of a chemically defined solid rice medium for the spore production of Aspergillus oryzae SKM 07
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Isolation of Thermotolerant Yeast Pichia kudriavzevii from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Characterization of Thermotolerant Pichia kudriavzevii Strain Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
Optimizing the Feeding Strategy of American Ginseng Extract During Fermentation Using Aspergillus tubingensis for Increased Production of Ginsenoside Compound K
한국생물공학회 학술대회
2023 .04
누룩으로부터 다양한 곰팡이의 선별과 전분 분해 활성을 이용한 동시당화발효
KSBB Journal
2021 .09
누룩과 입국의 종류를 달리한 식초의 품질 특성 비교 연구
한국산학기술학회 논문지
2021 .08
Enhancement of Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Content of Saccharina japonica by Submerged Fermentation with Aspergillus oryzae
KSBB Journal
2015 .02
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