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Variation of agricultural traits and principal ingredient of faba bean (Vicia faba L.) germplasm
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Delta 15 desaturase 유전자 억제에 의해 알파리놀렌산 함량이 낮은 들깨 육성
한국육종학회지
2018 .01
가공방법에 따른 잠두콩의 기능성 물질 및 활성변화
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Determination of Citrus Cultivars with S₃ and/or S11 Alleles by Pollination with Homozygous S₁ Seedlings of Clementine Mandarin for Self-incompatibility Gene: Origin of Clementine with S₃S11 Genotype
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Determination of Citrus Cultivars with S9 and/or S10 Alleles by Pollination with Homozygous S₁ Seedlings of ‘Hirado Buntan’ Pummelo for Self-incompatibility Gene: Origin of Sour Orange with SfS9 Genotype
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
한국 재래종 콩 유전자원의 이소플라본 함량과 수량관련형질에 대한 연차간 비교
한국육종학회지
2021 .12
Agro-morphological Characters, Total Phenolic Content, and Fatty Acid Compositions of Safflower Genetic Resources
한국약용작물학회지
2021 .02
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Nutritional quality of soybean seeds originated from USA, China, Japan and Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Study of Morphological Characteristics and Statistics of the Phenotypes and Correlation in Faba Bean (Vicia faba L.) Germplasm
Plant Breeding and Biotechnology
2021 .01
Fruit Quality and Chemical Contents of Hybrid Boysenberry (Rubus ursinus) Lines Developed by Hybridization and Gamma Irradiation
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Effect of ultrasonication time on functional and structural properties of faba bean (Vicia faba L.) starch
Food Science and Preservation
2025 .02
Evaluation of quality characteristics of reduced-salt, low-fat pork sausages with faba bean protein isolate and microbial transglutaminase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
들깨 유전자원의 지방산 변이 및 rosmarinic acid와 caffeic acid의 함량에 따른 항산화 활성 비교
한국약용작물학회지
2019 .04
Enhanced L‑Dopa production from elicited cell suspension culture of Hybanthus enneaspermus (L.) F. Muell
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
적외선 분광스펙트럼 및 기체크로마토그라피 분석 데이터의 다변량 통계분석을이용한 대두 종자 지방산 함량예측
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
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