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이용수
Abstract
Introduction
Materials and methods
Results and discussion
Conclusions
References
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Assessment of Enterotoxin Production and Cross-Contamination of Staphylococcus aureus between Food Processing Materials and Cooked Fish Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparative characteristics of Staphylococcus aureus isolates from diseased chickens and chicken carcasses in slaughterhouses
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
Inactivation of Staphylococcus aureus Using Combined Treatments of Essential Oil Vapors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
추출용매에 따른 오레가노 종자 분획물의 항산화 및 유지산화안정성 평가
한국식품과학회지
2021 .02
Effects of Short-Term Presalting and Salt Level on the Development of Pink Color in Cooked Chicken Breasts
한국축산식품학회지
2017 .01
닭 도계 및 가공공정 중 유해미생물의 분포와 항생제 감수성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
Effects of black soldier fly larvae oil on gut physiology and fatty acid composition of abdominal fat in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Predictive modeling on the growth of Staphylococcus aureus inoculated on Korean style cooked foods stored at various temperatures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
A Comparison of the Essential Amino Acid Content and the Retention Rate by Chicken Part according to Different Cooking Methods
한국축산식품학회지
2017 .01
Analysis of motivation to learn how to cook among young Korean adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Molecular Typing and Antimicrobial Susceptibility of Staphylococcus aureus Strains Isolated from Raw Milk, Cheese, Minced Meat, and Chicken Meat Samples
한국축산식품학회지
2017 .01
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
The potential of non-movement behavior observation method for detection of sick broiler chickens
한국축산학회지
2023 .03
Effect of Natural Essential Oil on the Quality of Tomatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization of the cutting time and cooking temperature on chicken breast meat emulsion sausage with olive oil
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2021 .11
Inclusion of Dietary Palm Oil and Soy Oil on Growth Performance and Nutrition Digestibility in Broiler Chickens
한국가금학회지
2020 .09
Hydrolysis Modification of Tannic Acid as a Biocidal and Antioxidant Agent with Low Cytotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
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