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이용수
Abstract
Introduction
Materials and methods
Results and Discussion
Conclusions
References
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Macamide, a component of lipophilic Extract form maca (Lepidium meyenii Walp) enhances myogenic differentiation and Attenuates Dexamethasone-induced Muscle atrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
에탄올로 발기부전을 유도한 흰쥐의 성기능 개선에마카추출물이 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Neurite outgrowth activity of maca extract and synthesized macamides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
추출 용매에 따른 개똥쑥 차 추출물의 페놀 성분과 항산화 활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Effects of Ethanol Addition on the Efficiency of Subcritical Water Extraction of Proteins and Amino Acids from Porcine Placenta
한국축산식품학회지
2015 .01
Multi-response Optimization for Unfertilized Corn Silk Extraction Against Phytochemical Contents and Bio-activities
산업식품공학
2017 .01
추출 방법과 조건에 따른 소나무 지엽 추출효율 변화
펄프·종이기술
2016 .02
에탄올 농도에 따른 벌개미취 추출물의 페놀성분 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2021 .12
Analysis of volatile compounds in Lycium chinense Miller with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Anti-oxidant Activity of Black Maca Produced by Kujeungkupo’s Method Compared with Original Maca
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Establishment of extraction conditions for the optimization of Lavender extract using response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
추출조건에 따른 고구마 잎의 Lutein, β-Carotene 및 Polyphenol 함량
한국식품영양과학회지
2017 .11
Optimization of Extraction Conditions for Ethanol Extract of Citrus Peels Using Response Surface Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
광 조사 별 마카의 종자 발아율, 생육 양상 및 항산화 물질 변화 효과
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
노니 부정근으로부터 유효성분의 최적 추출조건
한국식품과학회지
2016 .04
Development of ultrasound-assisted extraction process for production of bio-active compounds and evaluating anti-obesity effects from peanut shells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Sustainable water extraction of anthocyanins in aronia (Aronia melanocarpa L.) using conventional and ultrasonic-assisted method
한국식품과학회지
2021 .10
Analysis of volatile compounds in Curcuma longa L. with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
고압추출 공정 적용을 통한 왕겨 실리카 추출수율 최적화 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
추출방법에 따른 미숙사과 추출물의 유용성분 함량 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
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