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Application of E-Sensing Techniques for the Identification of Irradiated Large-Eyed Herring along with DEFT/APC, PSL, ESR and TL Analyses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Screening and detection of electron beam-irradiated mandarin oranges during storage by e-tongue, PSL, and ESR techniques
Food Science and Preservation
2022 .04
Electronic sensing, PSL 및 TL 분석을 이용한 홍삼분의 방사선 조사 여부 확인
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
물리적 방법(PSL, TL)을 이용한 선종별 조사처리 식품의 검지 특성
한국식품과학회지
2016 .10
Novel compounds from Myristica fragrans (nutmeg) inhibit the progression of colorectal and gastric cancer cell lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysing Patterns of Volatile Compound and Nutritional Content in Meat-based Processed Food Type Using Electric Nose (E-nose)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Reliable Identification of E-beam Irradiated Mixed Pakistani Spices by Applying Electronic Nose, FTIR and ESR Spectroscopic Techniques
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식품산업 분야에서의 2세대 전자코의 응용과 활용가능성
식품과학과 산업
2017 .12
Recent Applications of Potentiometric Electronic Tongue and Electronic Nose in Sensory Evaluation
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .12
대두의 가공특성 및 원산지별 조사처리 판별 연구
한국식품과학회지
2017 .06
Identification Characteristics of Gamma-Irradiated Soybean Using Multi Detection Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Pattern analysis of pork off-flavor by electronic nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
전자코를 사용하여 할랄식품 적용을 위한 고추장 중 에탄올 분석
한국식품과학회지
2016 .06
전자코ㆍ전자혀의 산업적 활용
식품산업과 영양
2016 .06
Toxicological Safety Evaluation of X-ray Irradiated Chicken
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Growth of Ginseng Sprouts Irradiated by Various LED Lights at Different Growth Stages
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Effect of gamma irradiation on post-harvest quality of king oyster mushrooms (Pleurotus eryngii )
Food Science and Preservation
2023 .10
Change of Aroma Profile of Different Strawberry Cultivars during Storage Using Electronic Nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Packaging and Antioxidant Combinations on Physicochemical Properties of Irradiated Restructured Chicken Rolls
한국축산식품학회지
2015 .01
식물성 유지 및 수중유적형 유화계에서 육두구 종자 에탄올 추출물의 항산화활성 평가
Food Science and Preservation
2023 .04
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