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Analysis of Antioxidant Effects in Ethanol Extract of Fresh Tangerine, Cherry Tomato, Orange Paprika and Mixed Squeeze Juice Using a Slow-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative absorption of vitamin C and beta-carotene from fresh produce and freshly squeezed juice: A randomized controlled crossover study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Beta-Carotene Bioavailability Between Fresh Carrots and Freshly Squeezed Carrots Juice Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Vitamin B₂ Contents in 10 Korean Cultivated Tangerines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Red, Blue, and Far-red LED Inter-lighting on Fruit Quality of Greenhouse-grown Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Antioxidant activities of carrot and cherry tomato juices prepared using various extractors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Genotypic and Environmental Effects on the Vitamin Content in Commercial Red Peppers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Large, Medium, and Small Fruit Sizes on Quality, Shelf Life and Microbial Activity of Cherry Tomatoes
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Monitoring Residual Pesticides in Fruit-Vegetable Juices
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Pre-storage CO₂ Treatment as a Chilling Injury Reduction Mechanism in Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Monitoring on Pesticide Residues of Fruit-vegetable juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Impact of Different Fresh-cut Components in Apple and Cherry Tomato on Respiration Rate and Physicochemical Factors
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
엑스선 조사처리된 신선편의 채소류의 미생물학적, 이화학적, 관능적 품질 평가
Food Science and Preservation
2017 .02
Analysis of absorption level of lutein after drinking fruit and vegetable juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
토마토(Solanum lycopersicum L.) 품종 간 수용성 비타민과 폴리페놀계 성분 함량 변이 분석
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Effects of Drying Temperatures and Particle Size on Antioxidant Activities of Cherry Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국내 채소류와 과일류의 비타민 B6 함량
한국식품영양학회지
2019 .01
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