지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
DBpia Top 10%동일한 주제분류 기준으로
Abstract
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 요약
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
고추와 부산물을 이용한 마요네즈 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
청귤 마요네즈 개발과 품질특성 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
붉은색 파프리카 분말 첨가량에 따른 들기름 마요네즈의 품질 특성 및 저장 중 산화안정성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2022 .10
OSA-감자 덱스트린의 구조 및 유화 특성 연구
한국식품과학회지
2017 .02
Dynamic Sensory Characteristics of Mayonnaise with Different Fat Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
변성전분을 활용한 케첩과 마요네즈의 개발
한국식품영양과학회지
2022 .01
The Effect of Microencapsulation of Phenolic Compounds from Lemon Waste by Persian and Basil Seed Gums on the Chemical and Microbiological Properties of Mayonnaise
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .03
Effect of red ginseng extract on the quality characteristics of mayonnaise
Food Science and Preservation
2024 .10
Effect of storage temperature on the quality characteristics and oxidation reaction of perilla oil mayonnaise
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Perilla Blended Oils in Mayonnaise Preparation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
스마트 아쿠아팜
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Effect of onion powder on quality characteristics and oxidative stability of mayonnaise prepared with perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of turmeric powder on quality characteristics and oxidation stability in perilla oil mayonnaise manufacturing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Formulation of functional mayonnaise with defatted wheat germ flour as egg yolk substitute: Rheological, textural and stability analyses
Food Science and Preservation
2023 .06
Devlopment of low-fat mayonnaise mimics using chickpea and thickening hydrocolloids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
4차 산업을 선도하는 미래양식 (도시형 아쿠아 팜)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
‘아쿠아팜4.0’에서 정립된 ‘스마트양식’ 개념과 요소별 기술의 분류
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Novel Vegan Mayonnaise using Commercial Tofu Wastewater(Aquaforté)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The physicochemical properties and Antioxidant Activities of Mayonnaise Prepared With Different Contents of Fermented Maesil (Prunus mume) Sugar solution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식물성 단백질을 이용한 식물성 반려견 간식 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
0