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First Report of Soft Rot in Raphanus sativus Caused by Pectobacterium carotovorum subsp. brasiliense in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Quality Characteristics of Cabbage Kimchi Using a Different Processing of Radish and Pear
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Soil Water Management on the Performance of K-cabbage Model
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Characteristics of the microbial contamination on Chinese cabbage in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effects of Fish-Meal Application on the Growth of Chinese Cabbages (Brassica Campestris L.) and Soil Chemical Properties
한국토양비료학회지
2019 .08
상추 무름병 저항성 유전자원 탐색
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Effect of Zeolite Application on Growth and Yield of Chinese Cabbage and Chemical Properties of Soil Under Greenhouse Cultivation
한국토양비료학회지
2015 .06
Allicin의 Pectobacterium carotovorum 항균활성 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
Antimicrobial Activity of Chinese Cabbage Crude Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
엑셀프로그램을 이용한 배추 모형
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Residue Characteristics of Antimicrobials in Chinese Cabbage and Soil
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2024 .10
하이퍼스펙트럼 영상을 이용한 가을무와 배추의 분류
한국농공학회논문집
2016 .01
Effect of biochar application on growth of Chinese cabbage (Brassica chinensis)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .09
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내 봄배추 재배지의 아산화질소 배출계수 개발에 관한 연구
한국농림기상학회지
2015 .01
Marker Development and Utilization for Clubroot Disease Resistance in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
First report of soft rot disease caused by Pectobacterium carotovorum subspecies in grain amaranth (Amaranthus spp.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Growth and salting properties influenced by culture methods, cultivars and storage packaging of kimchi cabbage (Brassica rapa) in spring
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Polyphenols from Halophyte Plants Differentially Affect Soft Rot Bacterium Pectobacterium carotovorum and Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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