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Effects of fermented soybean products (Cheonggukjang) on human gut microbiomes in westerners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characteristics of Cheonggukjang Prepared with Various Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Traditional Fermented Soybean (Cheonggukjang): Improves Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Yearly Characterization of Soil Properties from Soybean Cultivation at Paddy Fields
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
장류용 주요 콩품종 및 Bacillus subtilis HJ18-9 균주에 따른 청국장의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Immunomodulatory Effect of Fermented Soybean Products (Cheonggukjang) and Their Related Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Time Course Effects of Fermentation on Fatty Acid and Volatile Compound Profiles of Cheonggukjang, Using New Soybean Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Cheonggukjang Sauce with Germinated Soybean Fermented Food Ingredients using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-osteoporosis effects of cheonggukjang and doenjang extracts using soybean cultivar with high content of isoflavone
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Yield Potentials of Rice and Soybean As Affected by Cropping Systems in Mid-mountainous Paddy Soils of Korea
한국토양비료학회지
2017 .08
Functionality and Microbiome of Traditionally Fermented Soybean Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Application of next generation sequencing for food microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
호두 첨가가 청국장의 지방산 조성 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Microbial biomarker discovery and comparative microbiome analysis in Cheonggukjang supplied Bacillus subtilis SRCM 102751, using next generation sequencing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
New Business Model (ver.4.0) of Food Industry Using Microbiome Research
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of cosmetic and functional food products via upcycling soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Growth Characteristics and Physiological Responses of Soybean (Glycine max L.) under Excessive Soil Moisture Stress
한국토양비료학회지
2022 .08
Disease and Human Microbiome : Microbiome Study on Allergic Disease in Infant and Children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Screening of Microorganisms for Antibacterial Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Current Status and Future Prospects of Soybean Production in Kazakhstan
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
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